Seksspeeltjes & Gezondheid

Anno 2018 zijn seksspeeltjes niet meer weg te denken uit de slaapkamer. De laatste jaren zijn de speeltjes een stuk vrouwvriendelijker geworden en wordt er meer gericht op specifieke erogene zones. Het is geen geheim dat seks een grote rol speelt op een goede gezondheid. Een rijk seksleven is goed voor lichaam en geest, klinkt goed, maar wat als je geen partner hebt? Seksspeeltjes zijn dan een goed alternatief om toch te voldoen aan je seksuele behoefte en zo toch nog te werken aan een gezond en stressvrij lichaam en een ontspannen geest. In dit artikel geven wij een aantal redenen om te kiezen voor seksspeeltjes.

Design, innovatie en genot
Wie kent de lange penis van rubber of de onsmakelijke vibrator? Tegenwoordig wordt er steeds meer gericht op design en details, waardoor de meest luxueuze, innovatieve en moderne seksspeeltjes in een sexshop verschijnen. Soms moet je de beschrijving lezen om te achterhalen waarvoor het seksspeeltje is ontwikkeld, zo chique kan het speeltje eruit zien. Genot staat steeds meer centraal en dat is duidelijk te merken in het assortiment van sex toys. Een veel geziene trend in 2018 is dat design, innovatie, genot, gebruikersvriendelijkheid en functionaliteit gecombineerd worden in één seksspeeltje. De zogenaamde alles in 1 sekstoys worden dus steeds populairder.

Humor & Gezondheid
Wie het assortiment van seksspeeltjes in 2018 ziet, zal zien dat er meer volwassenen speeltjes op de markt verschijnen met een knipoog. Humor speelt steeds een grotere rol in ons seksleven, denk aan een vibrerend slipje, een vibrerend eitje die je inbrengt en vervolgens via een afstandsbediening te bedienen is. Dit kan soms voor hilarische momenten zorgen.

Naast dat over het algemeen een goed seksleven goed is voor je gezondheid, zijn er ook nog speeltjes die een heilzame werking hebben. Zo zijn er de vagina balletjes, die goed zijn voor het trainen van je bekkenbodemspieren, zodat deze wordt getraind in het open en sluiten van je baarmoeder. Daarnaast worden orgasmes intenser beleeft na het gebruik van vagina balletjes. Voor mannen zijn er steeds meer masturbators op de markt in de meest gekke en grappige varianten, uiteraard zijn er nog genoeg mogelijkheden voor de man of vrouw die op zoek is naar een meer realistische ervaring.

Veilig genieten van seksspeeltjes
Waar voorheen nog wel eens gebruik werd gemaakt van zogenaamde jelly speeltjes, waar van soms deeltjes achterbleven in het lichaam en zo zorgde voor bijvoorbeeld vruchtbaarheidsproblemen. De seksspeeltjes anno 2018 zijn vaker gemaakt van siliconen, kunstrubber, ABS plastic, Real Skin materiaal en latex. Hygiëne speelt ook een grote rol om veilig te genieten van sekstoys, maak na elk gebruik je sekstoy schoon, hiervoor kun je water met milde zeep gebruiken of een toycleaner.

Winkelen naar speeltjes
Sexshop City is een online sexshop met de beste, innovatieve, orgasme verhogende en spannendste speeltjes voor hem en haar. Ook voor pikante wensen kun je eens een kijkje nemen in onze bdsm afdeling. Tegenwoordig is het een trend om in bed te experimenten, met meer dan 14.000 erotische artikelen vind je genoeg hulpmiddelen voor een spannende avond met je partner of voor een heerlijke solo sessie.

Geplaatst door