Medicijnen en vaccinaties

Cannabis als medicijn gebruiken

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Veel mensen die dagelijks klachten ervaren als gewrichtspijn of angst gebruiken cannabis om deze klachten te verlichten. In veel gevallen is het zelfs zo dat de pijn die mensen ervaren, met cannabis voor enkele uren volledig weg kan trekken. Daarom is het ook niet zo gek dat veel mensen dagelijks medicinale wiet gebruiken. Je kan het voor enorm veel dingen gebruiken en is voor veel mensen een geschikte oplossing.

Rustgevende kenmerken

Veel mensen die onrust, stress en negatieve gedachten ervaren, kunnen erg veel hebben aan het medicinaal gebruiken van cannabis. De juiste soorten cannabis hebben namelijk rustgevende en ontspannende kenmerken en zorgen ervoor dat je volledig tot rust kan komen. Ook voor bijvoorbeeld mensen met slaapproblemen is cannabis om deze reden ideaal. Waar deze mensen eerst nog nachtenlang niet konden slapen, kunnen ze na het eerste keer gebruiken van medicinale wiet de hele nacht doorslapen. Mensen die bijvoorbeeld tijdens hun werkdag veel bewegen en hierdoor veel last hebben van hun gewrichten, hebben ook veel baat bij het gebruiken van cannabis. Zij kunnen na het gebruik hiervan hun dag door, zonder ook maar ergens last van te hebben. Ook voor bijvoorbeeld migraine en andere soorten hoofdpijn werkt cannabis super.

Het gebruik van medicinale wiet

Veel mensen die medicinaal wiet gebruiken, groeien thuis enkele plantjes. Dit wordt dan ook gedoogd door de wet en je mag tot vijf planten in huis hebben. Het is niet toegestaan, maar ook niet strafbaar en dus kun je dit thuis gewoon kweken. Mensen die medicinaal gebruik maken van cannabis vinden het vaak fijn om zelf hun wiet te kweken, omdat je dan precies weet wat je groeit en wat ermee gebeurt. Wil je dit ook doen? Dat kan. Schaf wietzaadjes aan, plant ze, zorg er goed voor en met een beetje geluk heb je enkele weken later je eigen cannabis. Op https://www.royalqueenseeds.nl/ bijvoorbeeld vind je veel soorten zaadjes van goede kwaliteit.

Ook maken veel mensen gebruik van CBD-olie oftewel wietolie. Dit is een olie waar de werkzame stoffen, de cannabidoïden, inzitten en de THC vrijwel volledig weggehaald is. Dat betekent dat je er dus niet high van wordt, maar je wel de positieve kanten van cannabis ervaart. Dit is ideaal en doordat er geen THC in zit, is dit legaal in Nederland en gewoon in de winkel te verkrijgen. Ook is het haast niet mogelijk om een overdosis van dit middel te nemen en kun je het goed doseren. Bovendien is het voor iedereen geschikt: jong en oud, en zelfs voor dieren is het in kleine doseringen geschikt.

.

Pin It