Health.nl Sinds 1999 uw gezondheidsgids en zoekmachine

Bespaar online op medicatie met deze 5 tips

Iedereen heeft wel eens een probleem tijdens het zoeken naar medicijnen. Sommige medicijnen zijn nou eenmaal duur. Vooral tijdens de koude wintermaanden kan kougevat nogal voor nare problemen zorgen. Je hebt het snel koud, je krijgt hoofdpijn en wordt sneller verkouden. Soms heb je nog eens last van je keel ook.

Tegenwoordig hoef je niet meer naar de lokale drogist om aan je medicatie te komen. Gezondheidsmiddelen zoals neusspray, hoestdrank en pijnstillers zijn immers makkelijk online te bestellen. Het is veel makkelijker, sneller en je hoeft je huis ook niet te verlaten. Dit is vooral als je ziek bent erg handig.

Schrijf je in op websites

Als je je inschrijft voor nieuwsbrieven, kan dit erg veel positieve gevolgen met zich meebrengen. Mocht de webshop waarop jij bent geabonneerd medicatie verkopen, kun je hier al heel goed op besparen. Je hoeft enkel alleen je e-mail in te vullen. Elke week zal een nieuw artikel met zich meebrengen. 

Let op gezondheidsproducten

Alle producten, vooral medische producten, zijn allemaal anders. Gezondheidsartikelen zijn eenmaal voor je lichaam en die moeten voldoen aan allerlei eisen. Door al die regels kunnen sommige producten nogal duur worden. Tijdens je online winkelavontuur kun je daarom beter op medicijnen letten, want je kan op sommige websites veel goedkoper uit zijn als op anderen. Ook kun je kijken naar de verschillende voorwaarden van het product, zodat het precies is wat je zoekt.

Vul je geboortedatum in

Bedrijven stellen graag klanten tevreden, dus wie houdt er nou niet van cadeaus? Als jij je aanmeldt voor de nieuwsbrief moet je vaak ook wat gegevens invullen, waaronder je geboortedatum. Het is belangrijk dit altijd te doen. Je weet maar nooit wat voor speciaals er straks in jouw mailbox staat. Korting is altijd welkom en op je verjaardag is dat alleen maar beter. Er zijn ook apps die hieraan meedoen en mocht je geluk hebben bieden ze soms ook iets gratis aan. Een win-win situatie.

Medicijnen online kopen

Winkel met de incognito modus

Misschien een rare manier maar het blijkt wel te werken. De incognito modus beschermt je van veel dingen maar niet iedereen is hier bewust van. Zo schijnt het te zijn dat als je incognito shopt je vaker op goedkopere sites uitkomt. Dit komt doordat Google niet weet wat jij opzoekt en wie je nou precies bent. Zo kan het internet jou dus niet speciale advertenties en sites aanbieden die volgens hen het beste bij jou passen en slaat het geen gegevens op.

Vergelijken van prijzen

Koop nooit het eerste aanbod. Op de ene site wordt medicatie die niet door de huisarts is voorgeschreven eenmaal duurder verkocht dan op de ander. Er zijn genoeg deals en acties om het meest goedkope uit je shopervaring te krijgen. Misschien heeft de volgende site wel een aanbieding, zoals een twee voor de prijs van één aanbieding, die jij dan net bent misgelopen.

Geniet van het online voordeel

Tegenwoordig maken steeds meer mensen gebruik van voordeelwinkels. In de supermarkt heb je een groot assortiment, maar je bent soms duurder uit dan nodig is. Met hulp van voordeelshops bespaar je je geld. Online zijn er genoeg van zulke soort winkels te vinden, zoals een online drogist. Als je goed op zoek gaat met behulp van deze tips, zul je enorm goedkoper uit zijn.

Geplaatst door