Health Sinds 1999 uw gezondheidsgids en zoekmachine

Aanschaf van nieuwe schoenen met steunzolen

Het is belangrijk voor de gezondheid van uw voeten om de juiste schoenen te dragen. Loop niet te vaak op hakken, zorg dat de schoenen de juiste maat zijn en dat ze van goed materiaal zijn.

Voor mensen met zweetvoeten is het niet aan te raden om plastic schoenen te kopen. Deze kunnen niet ademen en de voeten gaan hierdoor sneller transpireren en hierdoor ontstaat snel een onaangename geur. Bij lederen schoenen is dit veel minder om dat deze kunnen “ademen”

In de zomer is het natuurlijk wat makkelijker dan kunt u natuurlijk ook kiezen voor mooie teenslippers of sjieke herensandalen van schuurman-schoenen.nl

Heeft u probleemvoeten en draagt u bijvoorbeeld steunzolen dan is het vinden van goede passende schoenen vaak nog wat lastiger, maar ook dan is het zeker niet onmogelijk om leuke trendy schoenen te vinden. Belangrijk is om advies in te winnen bij een goede schoenenzaak en de schoenen ook even goed te passen alvorens u tot aanschaf overgaat. Bij het online bestellen is het vaak lastig om in te schatten of de schoenen de juiste pasvorm hebben.

Geplaatst door