Health Sinds 1999 uw gezondheidsgids en zoekmachine

4 Apps om jouw diepe slaap te verbeteren

Een goede nachtrust is bepalend voor de rest van de dag en heeft een grote invloed op je gezondheid; de diepe slaap één van de belangrijkste fasen zijnde. Maar hoe zorg je er nu voor dat je voldoende, kwaliteit slaap hebt? Er zijn een aantal handige apps die je helpen om je diepe slaap te verbeteren. En deze zetten we natuurlijk graag voor je op een rijtje. En als je dan toch bezig bent, ga dan meteen even sim only vergelijken. Zo weet je zeker dat je genoeg data hebt om je slaap app wakker te houden! Het Sim Only internet van Simyo kun je jouw databundel bijvoorbeeld zo opstellen dat je nooit tekort komt én nooit teveel betaald.

  1. Sleep As Android

Deze app is alleen geschikt voor Android telefoons, maar ideaal om onregelmatige slaappatronen te verbeteren. Het volgt je slaapcyclus terwijl je slaapt en brengt alle gegevens samen in een grafiek. Daarnaast kun je ook allerlei slaapgeluiden uitkiezen om makkelijker in slaap te komen en een slimme wekker instellen die jou wakker maakt op het juiste moment in je slaapfase. Ook snurken en praten in je slaap kan gedetecteerd worden, en de app is helemaal gratis.

  1. Sleep Cycle

Een andere gratis app voor de Android telefoons is Sleep Cycle. Net als Sleep As Android analyseert deze app je slaappatronen en maakt deze je met aangename deuntjes wakker in je lichtste slaapfase. De basisfuncties van deze app zijn gratis, maar de overige functies (het afspelen van snurkgeluiden bijvoorbeeld) zijn een betaalde mogelijkheid.

  1. Runtastic Sleep Better

Deze app heeft dezelfde functies als Sleep As Android en Sleep Cycle, maar biedt je nog wat meer mogelijkheden. Zo heeft de app een ingebouwd slaapdagboek, en kun je ook je cafeïne, alcoholinname en meer tracken om op deze manier precies te weten te komen welke oorzaken een specifiek slaappatroon hebben. Je kunt zelfs de maanstanden volgen om te kijken of dit invloed heeft op je slaapcyclus! Net als de overige apps is ook deze app gratis, maar zijn sommige functies alleen beschikbaar in een betaalde variant.

  1. PrimeNap Slaap Tracker

De PrimeNap Slaap Tracker registreert je slaappatronen en brengt deze samen in overzichtelijke grafieken. Ook hier heb je mogelijkheden tot het bijhouden van een slaapdagboek, een droomjournaal en allerlei slaapgeluiden. De collectie geluiden in deze app geven je alles wat je nodig hebt om makkelijker in slaap te komen.

Geplaatst door