Online gezondheidsvoordelen

Onmisbare gezondheidsapps

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Let beter op je gezondheid met deze apps!

Gezondheid is voor iedereen belangrijk. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel apps die de gezondheid van een mens bevorderen. Ontdek een aantal apps die jou kunnen helpen om je gezondheid te verbeteren! Pak je Samsung toestel bij de hand en downloaden maar!

My Pill

Speciaal voor de vrouwen! De meeste vrouwen zitten aan de pil. Maar die willen vrouwen ook nog wel eens vergeten. Dat kan er voor zorgen dat de pil niet meer veilig is, of dat je in het ergste geval ongewild zwanger raakt. De app My Pill zorgt ervoor dat je jouw pil nooit meer vergeet. Dit doet de app door herinneringen te sturen en blijft sturen totdat je je pil hebt genomen. Daarnaast staat er ook een planner in: deze houdt bijvoorbeeld bij wanneer je nieuwe strips moet halen. Daarnaast zitten er nog meerdere fijne functies op, bijvoorbeeld zes maanden voorspelling van strips! Je weet nu altijd wanneer je weer ongesteld wordt. Deze app geldt ook voor vrouwen die gebruik maken van een anticonceptiering of menstruatiepleisters.

Quit buddy

De Quit Buddy helpt je met stoppen met roken. Je kunt fijne statistieken bijhouden en je krijgt elke dag een motivatiebericht. Met de Pro versie wordt je zelfs nog meer geholpen! Het zal je gezondheid aanzienlijk doen verbeteren.

Fitbit

De Fitbit is een ware trend in fit-land. Niet alleen is het super motiverend, ook is het praktisch en mooi aan je arm. Een Fitbit is een horloge samen met een app. De fitbit is gesynchroniseerd met je telefoon. Hierdoor kun je je horloge ook als smartwatch gebruiken: het geeft een melding wanneer je een berichtje/mail/telefoontje krijgt en het houdt ook nog eens ál je stappen bij. Zo probeer je jezelf elke dag weer te overtreffen. En je hoeft het allemaal niet alleen te doen: je kunt ook een groep maken met je vrienden en challenges uitvoeren. Probeer telkens weer eerste te worden!

Groente- en fruitkalender

Wanneer je in de supermarkt staat is het niet altijd duidelijk welke groente en/of fruit een verantwoorde keuze is. Deze app geeft je inzicht in klimaatbelasting van groente en fruit. Eet je bijvoorbeeld asperges in de winter? Liever niet! Asperges in de winter zijn namelijk behoorlijk milieubelastend. Kies dus bewust, dat is bevorderlijk voor de gezondheid van iedereen.

Van welke app had jij nog niet gehoord en welke wil je nu graag gaan gebruiken? Laat het weten in de comments!

.

Pin It