Beauty

Verzorg de huid rondom uw ogen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

De huid rondom uw ogen is 3 keer zo dun als de rest van uw huid en heeft daarom extra verzorging nodig. Dit natuurlijk vooral om het krijgen van rimpels uit te stellen en te verminderen. Hoe doet u dat het beste?

Reiniging
Hierin is de reiniging van uw gezicht heel belangrijk. Gebruik hierbij een milde reiniging die speciaal voor de huid is. Doe dit op een watten schijfje (wel goed doorweekt anders is het te ruw) en wrijf voorzichtig de make-up van uw ogen af.

Voeden
Wanneer uw huid rondom uw ogen goed is gereinigd, is het tijd om deze te voeden en te beschermen. Gebruik hierbij een crème die speciaal voor uw ogen is gemaakt of een hele milde dag- of nachtcrème. Breng niet een te dikke laag aan. Hier heeft de huid rondom uw ogen niks aan, dit is zonde van de crème en kan zorgen voor irritaties. Een hoeveelheid van een erwt per oog is meer dan genoeg.

Beschermen
Smeer uw huid rondom uw ogen altijd in met zonnebrandcrème om beschadiging te voorkomen. Ook een zonnebril is aan te raden en dit niet alleen tegen het beschermen van uw ogen. Want wist u dat wanneer u tegen de zon kijk, u sneller rimpels krijgt? Dit komt doordat u fronst. Het zelfde geldt voor boos kijken!

.

Pin It