Review TIP: Wellness Duo arrangement met high tea in Overijssel

Samen met uw partner of gezellig met vriendinnen genieten van een dag pure verwennerij. Dit arrangement bestaat uit diverse behandelingen en een luxe high tea, waardoor u weer geheel bij komt en heerlijk kunt genieten.

Wellness & Beauty met heerlijke relaxte behandelingen
U gaat gebruik maken van onze wellness afdeling. Wij bieden diverse behandelingen aan met het topmerk Maria Galland en O.P.I. U gaat tijdens dit duo arrangement genieten van onder andere een gezichtsbehandeling en een rugmassage en als afsluiting gaat u genieten van een culinaire High Tea.

Ontspannen, thuis voelen, uitrusten!
In een bosrijke omgeving, aan de voet van de Woldberg ontvangen wij u graag voor een kort of een lang verblijf in ons gastenverblijf. Uiteraard is het mogelijk om het arrangement uit te breiden met een overnachting, zodat u nog een dagje kunt genieten van alle faciliteiten van het hotel.

Het restaurant
Ervaar gastvrijheid, professionaliteit en kwaliteit op elk moment van de dag met een ontbijt, lunch of diner in het hotel. In een warme sfeer laten wij u graag genieten van onze High Tea, waarin wij het beste van hoogwaardige streekproducten combineren.

Nieuwe review: “Heel plezierige uren met mijn dochter gehad tijdens ons duo beauty en wellness arrangement. Kundige behandelingen vol gastvrije aandacht! Zeer tevreden. Op verzoek werd high tea omgezet in lunch in het restaurant die prima was maar waar we wel lang op moesten wachten. Al met al; aanrader!”

Klik hier om ook te genieten van dit heerlijke Wellness Duo arrangement in Overijssel.

Geplaatst door