Review TIP: Beautyarrangement met overnachting in Leiden

Geniet 2 dagen onbeperkt van alle wellness faciliteiten en overnacht in een luxe hotelkamer. Even helemaal tot rust komen samen met uw partner, moeder, dochter of lekker met vriendinnen!

Een luxe beauty- en wellnessresort gevestigd op de 11e verdieping van het Level gebouw in Leiden. Genieten van de vele wellness faciliteiten waarbij het “WOW”gevoel versterkt wordt door het fabuleuze uitzicht over de stad. Maak kennis met Wellness Leiden. Combineer uw bezoek met een overnachting in ons hotel. Uw wellnessweekend is compleet! Level Leiden ligt direct naast het Centraal Station. Onder Level Leiden bevindt zich een betaalde parkeergarage.

Op en top genieten
Een bezoek aan Wellness Leiden betekent:

  • 1400 m2 aan wellness- en beautyfaciliteiten met het meest fabuleuze uitzicht.
  • U vindt er o.a. een panoramasauna, infraroodsauna.
  • Ook ontbreekt een stoombad kruidenbad, binnenzwembad whirlpool, voetenbad en een restaurant niet.
  • Buiten biedt het dakterras u de mogelijkheid om even lekker af te koelen in onze speciale afkoelzone.
  • Tijdens uw verblijf kunt u ook gebruik maken van diverse opgietingen.
  • Verwen u zelf met 2 dagen heerlijk genieten
  • U wordt welkom geheten door onze gastvrouw die u een rondleiding zal geven langs de diverse faciliteiten. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van de verschillende faciliteiten, deelnemen aan de diverse opgietingen en vrij gebruik maken van scrubzout, heerlijk geurende douchegel en shampoo. Ook kunt u gratis gebruik maken van onze sportfaciliteiten.

Na de eerste dag overnacht u in een luxe hotelkamer. De volgende dag kunt u gebruik maken van het ontbijtbuffet en wederom van de verschillende faciliteiten van onze wellness.

“Super weekend gehad. Alleen bij het inchecken was mijn boeking niet in het systeem zichtbaar. Daarom moesten we eerst 15 min wachten tot we eindelijk een kamer kregen. Verder was alles top!” Anoniem geeft een 9!

Geniet ook van dit heerlijke Beautyarrangement met overnachting in Leiden!

Geplaatst door