Menu
Sport

Sporten en gezond eten in 2014

Gezond eten, wie heeft het niet als voornemen in 2014? Tegenwoordig zijn er veel verschillende manieren om af te vallen. Zo is één van de meest genoemde goede voornemens afvallen, en dit bijvoorbeeld met behulp van een dieet. Zo is de hype van dit moment het zogenaamde Zandloper dieet. Dit dieet word in het meer dan 250.000 maal verkochte boek van Kris Verburgh uiteen gezet.

Voldoende bewegen
Iedereen weet dat gezond eten en voldoende bewegen belangrijk is voor een goede gezondheid maar in sommige gevallen kan de behoefte aan bepaalde voedingsstoffen verhoogd zijn. Naast kinderen tot circa 4 jaar hebben ook zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven extra vitamine D nodig. Ook horen ouderen en personen die weinig buitenkomen of een donkere huidskleur hebben tot die groep. Zwangere vrouwen hebben extra foliumzuur nodig en de zuigelingen extra vitamine K. Deze supplementen worden door specialisten vaak geadviseerd en/of voorgeschreven.

Noodzakelijke voedingssupplementen 
Door medicatie gebruik kunnen bepaalde voeding niet goed worden opgenomen in het lichaam. Ook dan is een aanvulling noodzakelijk door middel van suppletie. Orthica heeft een mooie lijn aan producten welke zijn bedoeld voor bepaalde doelgroepen. Het gebruik van voedingssupplementen kan ook worden gebruikt voor het ondersteunen bij het behoud van een goede gezondheid, of ondersteuning van hart en bloedvaten, de stoelgang en de weerstand. Online zien wij webshops als Voordeligvitaal.nl welke deze supplementen verkopen.

Thuis sporten met professionele fitnessapparatuur
Afvallen is natuurlijk maar half zo effectief als men er niet bij sport. Door op te letten met eten en daarnaast actief te gaan hardlopen, fietsen of fitnessen zal iedereen veel sneller resultaat zien. Vaak vinden mensen de stap naar de sportschool te groot, maar u kunt toch ook thuis sporten? 10 jaar geleden was thuissporten nog vooral de bekende hometrainer (fietsen op de plaats) en de onhandige buikspierapparaten van tellsell, in 2014 is het andere koek.
Online vind de consument zijn weg naar webshops welke zeer professionele fitnessapparatuur verkopen om thuis te sporten. Wie in Google opzoek gaat naar bijvoorbeeld crosstrainers of roeitrainers zal verrast zijn door de tientallen opties en de aanzienlijk lage prijzen van bijvoorbeeld webshops als Pricerebel.nl. Met de schema’s en online instructie video’s, kunt u zonder begeleiding aan de slag! 3 kliks, 24 uur en 249,95 voor een hometrainer en u kunt thuis professioneel gaan sporten.

Gezond eten, thuis professioneel sporten en dat allemaal via online aanbieders, makkelijker kunnen ze het niet maken!