Volgende succes van Kiki Bertens in gevaar?

Ongetwijfeld heb je afgelopen weken de naam Kiki Bertens horen vallen, de 24-jarige tennisster van Nederlandse bodem heeft voor een enorme verrassing gezorgd op Roland Garros. Zo bereikte Kiki Bertens de halve finale op het toernooi maar moest het daar alsnog afleggen tegen Williams.
Kiki Bertens is inmiddels al weer volop bezig met de voorbereiding op haar eventuele volgende succes, namelijk het grote podium in de tenniswereld: Wimbledon. Waar eerder sprake was een kuitblessure en daardoor Wimbledon twijfelachtig werd, bevestigd Kiki Bertens nu zelf dat ze volop aan het voorbereiden is en er nog steeds vanuit gaat dat ze gewoon mee gaat doen aan het toernooi. Zal dit het volgende succes voor Kiki Bertens worden?

Verwachting analisten
Veel analisten verwachten dat Kiki opnieuw voor een verassing gaat zorgen op Wimbledon. Niet alleen omdat ze in een enorm goede staat verkeerd en topfit is, door haar goede prestatie op Roland Garros heeft ze ruim 550.000 euro aan prijzengeld aangetrokken. Het geld wat ze gewonnen heeft zal ze gaan gebruiken om haar begeleiding en ondersteuning te verbeteren. Zo zal ze gebruik gaan maken van een privé fitnesscoach en een privé fysiotherapeut. Dit zal haar prestaties naar alle waarschijnlijkheid helpen verbeteren! Zo zal ook de kans op een volgende super prestatie toenemen en dat zou dan moeten gaan gebeuren op Wimbledon.

Prijzengeld
Dat Kiki Bertens een geweldige prestatie en daarbij behorende prijs gewonnen heeft is wel duidelijk, zelf had jij ook kunnen winnen wanneer je een gokje had gewaagd. Echter bestaat er natuurlijk altijd een tweede kans, zo kun je ook nog voor of tijdens Wimbledon inzetten op Kiki Bertens. Wat jou dat kan opleveren en hoe dit precies in z’n werk gaat kun je bekijken op deze website over het wedden op Wimbledon. Echter zal het lastig zijn om dezelfde hoge quoteringen te behalen als de quoteringen die op Roland Garros te behalen waren, gezien ook de wedkantoren goed beseffen dat Kiki Bertens in topvorm verkeerd!

Geplaatst door