Menu
Gezonde voeding

Noten zijn gezond!

Rotterdam, 26 juli 2013 – Noten zitten boordevol gezonde voedingsstoffen. Ze vormen een goede bron van proteïne, mineralen en gezonde vetten en ze zijn glutenvrij. De gezonde meervoudig onverzadigde vetzuren beïnvloeden de bloedsuikerspiegel waardoor honger snel gestild wordt. Wonderful Pistachios en Wonderful Almonds zijn de perfecte natuurlijke snack.

Get crackin’ met Pistachios
Wonderful Pistachios zijn groot, heel knapperig en bieden een natuurlijke, gezonde snack vol vitaminen en mineralen: vitamine B1 en B6, koper, fosfor, kalium en magnesium. Ze zijn natuurlijk gerijpt en geopend onder de warme zon in Californië. Alleen de grootste noten worden geselecteerd en zonder toevoeging van olie gelijkmatig geroosterd. In Nederland zijn drie varianten verkrijgbaar: Geroosterd Ongezouten Pistachios, Sweet Chili Pistachios en Salt & Pepper Pistachios.

Wonderful Almonds
Wonderful Almonds zijn een perfecte combinatie van een knapperige bite, een zachte kern en een heerlijke, pure, zoete amandelsmaak. Een gezonde, natuurlijke en bovenal lekkere snack die zonder toevoeging van olie langzaam in de oven wordt geroosterd. Net als de Pistachios bevatten de Almonds veel goede voedingsstoffen, in het bijzonder vitamine E. In Nederland zijn zowel de gezouten als de natuurlijke variant verkrijgbaar.

Wonderful Brands – innovatief en eerlijk
Wonderful Pistachios en Wonderful Almonds zijn onderdeel van Wonderful Brands. Dit innovatieve bedrijf richt zich op het creëren van eerlijke producten met een bijzondere toegevoegde waarde. Gezondheid, kwaliteit en innovatie staan hoog in het vaandel. Naast pistachenoten en amandelen is Wonderful Brands ook specialist in granaatappels met o.a. POM Wonderful 100% Granaatappelsap.

www.wonderfulbrands.com