Menu
Gezonde voeding

Hippe superfoods & mindfulness centraal op Lotusbeurs

Volgens het CBS hebben de afgelopen twee jaar bijna 1 miljoen mensen aangeklopt bij een alternatieve genezer. Nog veel meer mensen nemen regelmatig voedingssupplementen, eten superfoods en doen aan mindfulness of mediatie. De Lotusbeurs is dé plek waar men zich op deze hippe thema’s kan oriënteren.

Lotus is de grootste publieksbeurs van Nederland op het gebied van spiritualiteit, gezondheid en opleidingen. De beurs vindt plaats op zondag 15 maart in Expo Houten. Het beursthema van deze 31ste editie is “Healthy”. Op het gezondheidsplein krijgt men voorlichting over allerlei vormen van alternatieve geneeskunde, van acupunctuur tot orthomoleculaire therapie tot natuurgeneeskunde. En er is op Lotus heel veel aandacht voor voedingssupplementen, superfoods, slow-juices, smoothies en allerlei vormen van gezond –en lekker- eten zoals biologisch, vegetarisch, biologisch dynamisch enz. Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling is er op Lotus in vele vormen; cursussen mindfulness, meditatie, yoga, Feng Shui, chakra dansen tot en met demonstraties pentjak silat. En daarnaast kan de bezoeker van Lotus dwalen bij de vele stands met kristallen, boeddha’s, etherische oliën, spirituele sieraden, boeken en andere bijzondere artikelen die je nergens anders vindt. Ook zijn er veel aanbieders van bijzondere reizen of retraites op prachtige locaties. En tot slot, Lotus biedt de bezoeker een keuze uit meer dan vijftig lezingen met bestsellerauteurs en topsprekers zoals Kiesha Crowther, Paul Smit, Patricia van Walstijn, Geert Kimpen e.v.a.

Lotus wordt gehouden op zondag 15 maart van 10-17u in Expo Houten gelegen aan de A27 in Houten (Utrecht). Entree €15,-  Gratis parkeren. Gratis beurscatalogus. Gratis reizen met de NS op vertoon van het Boekenweekgeschenk 2015.

Lezingenprogramma en alle beursinformatie op www.lotusbeurs.nl

Vanaf NS station Houten rijden pendelbussen naar de beurs. Busretour : € 2,–